Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Aproveitamento de resíduos de abacaxi (ananas comosus) para elaboração de muffins.SILVA, Natália Fernanda Inocêncio.; LIMA, Ana Raquel Carmo de.; SANTOS, Francislaine Suelia.; PEREIRA, Paula Karine Gonçalves.; SILVA, Maria José Silveira.
2018Aproveitamento do resíduo da polpa de morango na elaboração de geléia.SILVA, Natália Fernanda Inocêncio.; SANTOS, Francislaine Suelia.; LIMA, Ana Raquel Carmo de.; PEREIRA, Paula Karine Gonçalves.; SILVA, Maria José Silveira.
2018Aproveitamento de sementes de melão torradas no desenvolvimento de cookies.LEITE, Daniela Dantas de Farias.; SANTOS, Francislaine Suelia.; FERREIRA, João Paulo de Lima.; LISBOA, Jemima Ferreira.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Qualidade nutricional de barra de cereal elaborada com resíduos agroindustriais.SILVA, Natalia Fernanda Inocêncio.; SANTOS, Francislaine Suelia.; LIMA, Ana Raquel Carmo de.; PEREIRA, Paula Karine Gonçalves.; SILVA, Maria José Silveira.
2018Obtenção de Blend a partir das cascas da manga e do umbu-cajá.LEITE, Daniela Dantas de Farias.; SANTOS, Francislaine Suelia.; OLIVEIRA, Marcela Nobre.; SILVA, Chrislanne Michelle.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.