Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Elaboração de produto farináceo a partir de resíduos de frutas.SOUSA, Ana Paula Moisés de.; DANTAS, Danilo Lima.; MACEDO, Antônio Daniel Buriti de.; CAVALCANTE, Larissa Costa.; CAMPOS, Ana Regina Nascimento.
2018Eletrooxidação do corante remazol preto B presente em efluentes da indústria têxtil.XAVIER, Bruna Kattielly Costa.; VILAR, Eudésio Oliveira.
2018Produção e caracterização físico-química de farinhas de cascas de melão e laranja.SILVA, Raphaela Maceió da.; ARAÚJO, Karoline Thays Andrade.; SILVA, Semirames do Nascimento.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Produção de uma farinha do bagaço da laranja para utilização na indústria alimentícia.MEDEIROS, Matheus Serrano de.; MEDEIROS, Patrícia Venâncio da Silva.; SANTOS, Dyego da Costa.; SILVA, Flávio Luiz Honorato.; GOMES, Josivanda Palmeira.
2018Caracterização físico-química de farinha dos resíduos de umbu.ARAÚJO, Auryclennedy Calou de.; SILVA, Maria José Silveira.; SILVA, Francilânia Batista da.; AZERÊDO, Luan Pedro Melo.; GOMES, Josivanda Palmeira.
2018Aproveitamento dos resíduos da indústria de farinha de mandioca.MEIRA, Ariadne Soares.; SILVA, Valneide Rodrigues.; BANDEIRA, Diego Araújo.; LEITE, Patrício Gomes.