Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.003 seconds).
- previous
- 1
- next
Item hits:
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2018 | Produção e caracterização físico-química de farinhas de cascas de melão e laranja. | SILVA, Raphaela Maceió da.; ARAÚJO, Karoline Thays Andrade.; SILVA, Semirames do Nascimento.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo. |
Discover
Subject
- 1 Casca da laranja - obtenção de fa...
- 1 Casca de melão - obtenção de farinha
- 1 Farinha de casca de frutas
- 1 Flour product - obtaining
- 1 Food Technology
- 1 Laranja pera - aproveitamento da ...
- 1 Melão amarelo - aproveitamento da...
- 1 Orange peel - obtaining flour
- 1 Pear orange - use of the peel
- 1 Produto farináceo - obtenção
- next >