Search


Current filters:




Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-3 of 3 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Elaboração e caracterização de biscoito tipo cookies com adição de farinha de casca de manga.SANTOS, Francislaine Suelia dos.; SILVA, Raphaela Maceió da.; LIMA, Ana Raquel Carmo de.; LEITE, Daniela Dantas de Farias.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.
2018Produção e caracterização físico-química de farinhas de cascas de melão e laranja.SILVA, Raphaela Maceió da.; ARAÚJO, Karoline Thays Andrade.; SILVA, Semirames do Nascimento.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Elaboração e caracterização de produto farináceo de resíduo de acerola (Malpighia glabra L.).SILVA, Aline Priscila de Franca.; DANTAS, Danilo Lima.; SILVA, Roberta Cristina de França.; SANTANA, Renato Alexandre Costa de.; CAMPOS, Ana Regina Nascimento.