Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-2 of 2 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Análise do processo fermentativo de uva da variedade Isabel por Saccharomyces cerevisiae JP1 para produção de vinho.OLIVEIRA, Fagner José da Costa.; BRAZ, Luana Camilla Cordeiro.; GUIMARÃES, José Renato.; ALMEIDA, Rosilânia da Silva.; PEQUENO, Ozires Talysson Batista de Lima.; CAMPOS, Isabela Cristina Pereira.; QUEIROZ, Jean César Farias de.
2014Produtos fermentados a base de soja (Glycine max): fermentação láctica e em estado semissólido.FEITOZA, Edgleiga Daise Alves.; SILVA, Joanny Lays Bandeira da Cruz da.; LEITE, Amanda Chirley Brito.; BRAZ, Luana Camilla Cordeiro.; LEITE, Layann Rafaella Feitosa.; QUEIROZ, Jean César Farias de.