Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Elaboração de néctar de acerola em estágio de maturação avançado para aproveitamento de resíduo.VIEIRA, Agdylannah Felix.; CONSTANTINO, Jamilly Salustiano Ferreira.; ANDRÉ, Anastácia Maria Mikaella Campos Nóbrega.; ALMEIDA, Renata Duarte.; RODRIGUES, Larissa Monique de Sousa.
2018Perfil de textura de cookies adicionados de farinha do resíduo de goiaba (Psidium guajava L.).RODRIGUES, Larissa Monique de Sousa.; VIEIRA, Agdylannah Felix.; CONSTANTINO, Jamilly Salustiano Ferreira.; ALMEIDA, Renata Duarte.
2018Aproveitamento da casca de jabuticaba e maracujá para elaboração de pão de forma funcional.CONSTANTINO, Jamilly Salustiano Ferreira.; VIEIRA, Agdylannah Félix.; SOUSA, Larissa Monique de.; ALMEIDA, Renata Duarte.; LOPES, Julice Dutra.
2018Análise sensorial de bolo adicionado de casca de banana ‘prata’ (musa aab subgrupo prata).CONSTANTINO, Jamilly Salustiano Ferreira.; VIEIRA, Agdylannah Félix.; RODRIGUES, Larissa Monique de Sousa.; ROCHA, Ana Paula Trindade.; ALMEIDA, Renata Duarte.
2018Modelagem matemática da secagem de casca de banana (Musa spp.).RODRIGUES, Larissa Monique de Sousa.; VIEIRA, Agdylannah Felix.; CONSTANTINO, Jamilly Salustiano Ferreira.; ALMEIDA, Renata Duarte; NASCIMENTO, Amanda Priscila Silva.
2018Cinética de secagem do albedo do maracujá amarelo para produção de farinhas e aproveitamento residuário.CONSTANTINO, Jamilly Salustiano Ferreira.; VIEIRA, Agdylannah Felix.; RODRIGUES, Larissa Monique de Sousa.; ALMEIDA, Renata Duarte.; LOPES, Julice Dutra.