Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Características físico-químicas dos resíduos da uva cv. Isabel.ARAÚJO, Karoline Thays Andrade.; SILVA, Raphaela Maceió da.; AMADEU, Luamara Tatiely Santos.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Aproveitamento de sementes de melão torradas no desenvolvimento de cookies.LEITE, Daniela Dantas de Farias.; SANTOS, Francislaine Suelia.; FERREIRA, João Paulo de Lima.; LISBOA, Jemima Ferreira.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Processamento e caracterização físico-químico de farinha mista de resíduos de banana e abacaxi.ARAÚJO, Karoline Thays Andrade.; SILVA, Raphaela Maceió da.; SILVA, Semirames do Nascimento.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.
2018Produção e caracterização físico-química de farinhas de cascas de melão e laranja.SILVA, Raphaela Maceió da.; ARAÚJO, Karoline Thays Andrade.; SILVA, Semirames do Nascimento.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Aproveitamento da casca residual de laranja na produção de doce artesanal.SANTOS, Francislaine Sueli dos.; LIMA, Ana Raquel Carmo de.; SILVA, Daniela Dantas de Farias.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Obtenção de Blend a partir das cascas da manga e do umbu-cajá.LEITE, Daniela Dantas de Farias.; SANTOS, Francislaine Suelia.; OLIVEIRA, Marcela Nobre.; SILVA, Chrislanne Michelle.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Obtenção e caracterização físico-química de farinha de casca de manga espada.LIMA, Ana Raquel Carmo de.; SANTOS, Francislaine Suelia dos.; LEITE, Daniela Dantas Farias de.; SILVA, Raphaela Maceió da.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.