Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Elaboração e caracterização físico-química de farinha do resíduo de caju.LIMA, Ana Raquel Carmo de.; SILVA, Raphaela Maceió da.; SANTOS, Francislaine Suelia dos.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.; QUEIROZ, Alexandre de Melo.
2018Elaboração e caracterização de biscoito tipo cookies com adição de farinha de casca de manga.SANTOS, Francislaine Suelia dos.; SILVA, Raphaela Maceió da.; LIMA, Ana Raquel Carmo de.; LEITE, Daniela Dantas de Farias.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.
2018Qualidade nutricional de barra de cereal elaborada com resíduos agroindustriais.SILVA, Natalia Fernanda Inocêncio.; SANTOS, Francislaine Suelia.; LIMA, Ana Raquel Carmo de.; PEREIRA, Paula Karine Gonçalves.; SILVA, Maria José Silveira.
2018Aproveitamento do resíduo da casca da graviola para obtenção de farinha.KRAU, Marcela Maria Toscano.; ALMEIDA, Felipe Soares de.; GOMES, Josivanda Palmeira.; ANDRADE, Romário Oliveira de.; VIEIRA, Alexandre Hofsky.; BRITO PRIMO, Dalmo Marcelo.
2018Produção e caracterização físico-química de farinhas de cascas de melão e laranja.SILVA, Raphaela Maceió da.; ARAÚJO, Karoline Thays Andrade.; SILVA, Semirames do Nascimento.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.; QUEIROZ, Alexandre José de Melo.
2018Produção e caracterização física e química de farinha obtida de resíduo doméstico de Musa x paradisíaca L.SILVA, Semirames do Nascimento.; SILVA, Raphaela Maceió da.; DANTAS, Maria Cândida de Almeida Mariz.; DANTAS, Pedro Augusto Mariz.; ALMEIDA, Francisco de Assis Cardoso.
2018Produção de uma farinha do bagaço da laranja para utilização na indústria alimentícia.MEDEIROS, Matheus Serrano de.; MEDEIROS, Patrícia Venâncio da Silva.; SANTOS, Dyego da Costa.; SILVA, Flávio Luiz Honorato.; GOMES, Josivanda Palmeira.
2018Caracterização físico-química das farinhas das cascas de laranja e maracujá.SANTOS, Francislaine Suelia dos.; OLIVEIRA, Marcela Nobre.; LEITE, Daniela Dantas de Farias.; LIMA, Ana Raquel Carmo de.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.
2018Caracterização físico-química de farinha dos resíduos de umbu.ARAÚJO, Auryclennedy Calou de.; SILVA, Maria José Silveira.; SILVA, Francilânia Batista da.; AZERÊDO, Luan Pedro Melo.; GOMES, Josivanda Palmeira.
2018Elaboração e caracterização de produto farináceo de resíduo de acerola (Malpighia glabra L.).SILVA, Aline Priscila de Franca.; DANTAS, Danilo Lima.; SILVA, Roberta Cristina de França.; SANTANA, Renato Alexandre Costa de.; CAMPOS, Ana Regina Nascimento.