DSpace Repository
Extração e estabilidade do azeite de amêndoas de castanha de caju.
Login
français
español
English
português (Brasil)
DSpace Home
→
Campus Campina Grande | Centro de Tecnologia e Recursos Naturais - CTRN
→
CURSOS DE GRADUAÇÃO DO CTRN
→
Curso de Bacharelado em Engenharia Agrícola - CTRN
→
Curso de Bacharelado em Engenharia Agrícola - CTRN - Relatórios
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Extração e estabilidade do azeite de amêndoas de castanha de caju.
PÊ, P. R.; PÊ, Patrícia Rodrigues.
URI:
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/26363
Date:
2007-02
Show full item record
Files in this item
Name:
PATRÍCIA RODRIGUES ...
Size:
4.582Mb
Format:
PDF
Description:
Patrícia Rodrigues ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Curso de Bacharelado em Engenharia Agrícola - CTRN - Relatórios
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
A situação da cotonicultura nordestina.
WANDERLEY, M. J. R.; WANDERLEY, Mauricio José Rivero.
(
BrasilCentro de Humanidades - CHUFCGUniversidade Federal de Campina Grande
,
1989
)
Estágio supervisionado.
FREIRE FILHO, I.; FREIRE FILHO, Inácio.
(
BrasilCentro de Humanidades - CHUFCGUniversidade Federal de Campina Grande
,
1987-08-10
)
A produção de algodão no Nordeste no período de dez anos (1974/75 a 1983/84).
SILVA, A. G.; SILVA, Aldaci Gonçalves da.
(
BrasilCentro de Humanidades - CHUFCGUniversidade Federal de Campina Grande
,
1986
)
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register