DSpace Repository
Análise do processo de inovação no serviço de delivery online de comida como fator de fidelização dos clientes.
Login
français
español
English
português (Brasil)
DSpace Home
→
Eventos Científicos da UFCG
→
ANAIS DE EVENTOS CIENTÍFICOS REALIZADOS DO CENTRO DE DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL DO SEMIÁRIDO - CDSA - CAMPUS DE SUMÉ
→
Anais do Simpósio de Engenharia de Produção SIMEP
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Análise do processo de inovação no serviço de delivery online de comida como fator de fidelização dos clientes.
GONÇALVES, Amanda de Araujo.; GAYUBAS, Bianca Marassato.; FRANZINI FILHO, Carlos Roberto.; DELECRODIO, Thays Aparecida Vendramin.
URI:
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/32014
Date:
2019
Show full item record
Files in this item
Name:
ANÁLISE DO PROCESSO ...
Size:
349.8Kb
Format:
PDF
Description:
Análise do processo ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Anais do Simpósio de Engenharia de Produção SIMEP
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register