DSpace Repository
Gestão de riscos & prevenção da contaminação por COVID-19 na produção de alimentos.
Login
français
español
English
português (Brasil)
DSpace Home
→
Eventos Científicos da UFCG
→
ANAIS DE EVENTOS CIENTÍFICOS REALIZADOS DO CENTRO DE DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL DO SEMIÁRIDO - CDSA - CAMPUS DE SUMÉ
→
Anais do Simpósio de Engenharia de Produção SIMEP
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Gestão de riscos & prevenção da contaminação por COVID-19 na produção de alimentos.
FRANZINI FILHO, Carlos Roberto.; SILVA, Camila Rodrigues Alves da.; KANAI, Juliana Aya.; BOLDO, Mariana Pereira.; TOLEDO, Sarah Julia de.
URI:
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/32686
Date:
2022
Show full item record
Files in this item
Name:
GESTÃO DE RISCOS & ...
Size:
860.9Kb
Format:
PDF
Description:
Gestão de riscos & ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Anais do Simpósio de Engenharia de Produção SIMEP
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register