DSpace Repository
Elaboração e caracterização físico-química de farinha do resíduo de caju.
Login
français
español
English
português (Brasil)
DSpace Home
→
Eventos Científicos da UFCG
→
8° SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE GERENCIAMENTO DE RESÍDUOS EM UNIVERSIDADES.
→
8º ISRMU - Simpósio Internacional sobre Gerenciamento de Resíduos em Universidades
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Elaboração e caracterização físico-química de farinha do resíduo de caju.
LIMA, Ana Raquel Carmo de.; SILVA, Raphaela Maceió da.; SANTOS, Francislaine Suelia dos.; FIGUEIRÊDO, Rossana Maria Feitosa de.; QUEIROZ, Alexandre de Melo.
URI:
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/33606
Date:
2018
Show full item record
Files in this item
Name:
ELABORAÇÃO E ...
Size:
240.4Kb
Format:
PDF
Description:
Elaboração e ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
8º ISRMU - Simpósio Internacional sobre Gerenciamento de Resíduos em Universidades
Gestão Integrada de Resíduos: Universidade e Comunidade.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register