DSpace Repository
Estimativa da geração de resíduos alimentares por restaurantes universitários brasileiros.
Login
français
español
English
português (Brasil)
DSpace Home
→
Eventos Científicos da UFCG
→
8° SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE GERENCIAMENTO DE RESÍDUOS EM UNIVERSIDADES.
→
8º ISRMU - Simpósio Internacional sobre Gerenciamento de Resíduos em Universidades
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estimativa da geração de resíduos alimentares por restaurantes universitários brasileiros.
OLIVEIRA, Laís Roberta Galdino de.; SANTOS FILHO, Derovil Antônio dos.; SOARES, Andressa Correia.; SILVA, Aline Carolina da.; JUCÁ, José Fernando Thomé.
URI:
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/33744
Date:
2018
Show full item record
Files in this item
Name:
ESTIMATIVA DA GERAÇÃO ...
Size:
152.8Kb
Format:
PDF
Description:
Estimativa da geração ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
8º ISRMU - Simpósio Internacional sobre Gerenciamento de Resíduos em Universidades
Gestão Integrada de Resíduos: Universidade e Comunidade.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register