DSpace Repository
Perfil de susceptibilidade bacteriana de cepas isoladas em queijo tipo coalho artesanal do seridó ocidental paraibano.
Login
français
español
English
português (Brasil)
DSpace Home
→
Campus Patos | Centro de Saúde e Tecnologia Rural - CSTR
→
CURSOS DE GRADUAÇÃO DO CSTR
→
CURSO DE BACHARELADO EM ODONTOLOGIA - CSTR
→
Curso de Bacharelado em Odontologia - CSTR - Monografias
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Perfil de susceptibilidade bacteriana de cepas isoladas em queijo tipo coalho artesanal do seridó ocidental paraibano.
AURELIANO JUNIOR, A. S.; http://lattes.cnpq.br/7105517299368092; AURELIANO JUNIOR, Amarildo Silva.
URI:
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/39120
Date:
2023-06-13
Show full item record
Files in this item
Name:
AMARILDO SILVA ...
Size:
847.9Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Curso de Bacharelado em Odontologia - CSTR - Monografias
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register